Etusivu » Tietoa sivustosta » Rakenne

Rakenne

Sivuston käyttöliittymä on jaettu kolmeen palstaan. Vasemmalla palstalla on palvelun valikko, keskipalstalla sivun pääasiallinen sisältö ja oikealla palstalla linkkejä muille turvallisuussuunnitteluun liittyville teemasivustoille sekä keskipalstan asiasisältöön liittyviä sisäisiä ja ulkoisia linkkejä sekä liitetiedostoja.

Etusivu

Sivuston etusivulta löytyy perustietoa sivustosta ja uusimmat uutiset. Etusivulla on linkki sivuston pääsivuna toimivaan rikoksentorjuntaneuvoston sivuihin sekä linkkejä muihin turvallisuussuunnitteluun liittyviin teemasivustoihin.

Sivusto koostuu viidestä pääosiosta:

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa ovat uutiset ja tapahtumat.

Turvallisuussuunnittelu

Osiossa on esitellään turvallisuussuunnittelua yleisesti ja listataan valtakunnallisia tavoitteita ja painopisteitä. Osioon on myös kerätty seminaariaineistoja ja julkaisuja sekä saatavilla olevia paikallisia, seudullisia ja maakunnallisia turvallisuussuunnitelmia.

Hyvät käytännöt

Osioon on kerätty hyviä käytäntöjä eri puolelta Suomea. Aineiston ytimen muodostavat vuosina 2009 ja 2010 toteutetun kaupunkien turvallisuushankkeen yhteydessä kerätyt hyvät käytännöt. Hyvät käytännöt on listattu osioon teemoittain.

Työn tueksi

Osioon kerätty turvallisuussuunnittelutyötä tukevaa materiaalia, kuten työkaluja, oppaita ja muuta erityisesti turvallisuussuunnitelman valmisteluvaiheeseen liittyvää materiaalia.

Yhteystiedot

Yhteystiedoista löytyvät rikoksentorjuntaneuvoston sihteeristössä sivuston ylläpitoon osallistuvien henkilöiden yhteystiedot.

 
Julkaistu 4.1.2013